Docent

 

Al geruime tijd geeft Arjan in zijn eigen lespraktijk les aan gemotiveerde leerlingen. Zowel beginnende als gevorderde leerlingen zijn van harte welkom. Arjan heeft een uitgebreide lespraktijk waar je terecht kunt voor orgel- en pianoles, maar ook voor zang- en directieles. Iedere leerling heeft zijn/haar eigen leertempo en de lessen worden daarop afgestemd. Voor Arjan is het belangrijk dat een leerling met een tevreden gevoel naar huis gaat, thuis aan de slag gaat en goed voorbereid naar de volgende les komt. Gemotiveerde leerlingen zijn welkom! Als docent orgel was Arjan verbonden aan muziekschool Markant (Stichting centrum voor kunsteducatie) in Apeldoorn. Arjan heeft een eigen lespraktijk waar lessen te volgen zijn voor: - orgel - piano - zang - (koor)directie Vraag naar de mogelijkheden en kom vriijblijvend kennismaken. De eerste (proef)les is altijd gratis.
Home Organist Dirigent Docent Concerten Webshop Contact
© Arjan van Hees - 2018  

Pianoles? 

Wil je graag piano leren spelen? Kun je al pianospelen, maar wil je graag weer op les. Zowel de beginnende als de gevorderde leerling is van harte welkom.

Orgelles? 

Wil je graag aan je techniek werken? Of wil je je juist verdiepen in bepaald repertoire? Van Sweelinck tot Ligeti? Arjan is van alle markten thuis.  

Les? 

Wil je privé een AMV-cursus doen? Wil je je stem beter leren kennen of wil je als dirigent feedback krijgen? Arjan is een veelzijdig, professioneel en ervaren musicus.  
Contact Docent